Billiga barnresväskor

| |

Det är viktigt att barnen har tåliga, slitstarka och fina barnresväskor att bära alla sina saker i. Barn brukar springa omkring och slänga mycket med sina resväskor, vilket ställer höga krav på att väskorna är slitstarka och tillverkade i tåliga material. Samtidigt som det är viktigt att barnens resväskor håller hög kvalité vill man inte betala en förmögenhet för dem. Som tur är finns det kvalitativa barnresväskor för ett bra pris. Nedan följer en lista på några billiga, grymt prisvärda barnresväskor av hög kvalité.

6. American Tourister Funlight

American Tourister Funlight är en prisvärd, rejäl resväska för barn som fungerar för alla behov. Väskan finns att tillgå i tre olika storlekar varav den minsta är den billigaste och rymmer hela 36 L. Märket, American Tourister, har tillverkat väskor i nästan 100 års tid och använder sig av högkvalitativa material. American Tourister Funlight har ett stryktåligt bärhandtag och ett integrerat kodlås för säkra och trygga resor.

5. American Tourister Legends

Om du är ute efter en barnresväska med roliga motiv är American Tourister Legends ditt rätta val. Med glada och lekfulla motiv passar denna barnresväska de flesta barn som vill ha en praktisk och fin resväska. Väskans fyra hjul är tystgående vilket gör resorna med barnen bekväma och behagliga. Med en volym på 36 L får barnet med sig alla sina saker i en och samma väska, oavsett resmål eller äventyr.

4. Samsonite Disney

För kortare resor som ställer höga krav på flexibilitet passar en Samsonite Disney perfekt. Det är nämligen en resväska och ryggsäck i ett! Med hjul på undersidan och remmar på baksidan går det lika bra att rulla väskan som en resväska som att dra upp den på ryggen och bära den som en ryggsäck. Denna resväska passar dig som vill ha en praktisk resväska till ditt barn som täcker alla dina behov. Väskan har ett handtag med en skena samt två hjul som rullar lätt och smidigt framåt.

3. Samsonite Happy Sammies

Samsonite Happy Sammies är en barnresväska som passar perfekt för de mindre barnen. Förutom att väskan ser väldigt söt ut är den dessutom otroligt lättskött och tålig. Resväskan är lätt för barnen att dra på då den har draghandtag med två stycken skenor och två stycken lättrullade hjul. Den har även topphandtag, adressetikett, framficka och ett packningsband inuti i huvudfacket. Den rymmer 24 L och är därför perfekt storlek för de minstas äventyr.

2. Samsonite Disney Ultimate 2.0

Om du är ute efter en minimal, praktisk och lätthanterlig resväska för de minsta barnen är Samsonite Disney Ultimate 2.0 ett grymt prisvärt val. Väskan är framtagen av Samsonite och Disney och kommer i flera olika varianter med olika Disneymotiv. Det gör denna barnresväska perfekt för barn som gillar Disney och som gärna vill ha en lite rolig resväska som samtidigt är funktionell och är lätt att hantera. Väskan rymmer 20 L, har fyra hjul och är tillverkad i tåligt, slitstarkt material. Det gör väskan extra lämplig för att användas av små barn som gärna leker omkring sina resväskor.

1. Samsonite Disney Frost

Om du är ute efter en något mindre väska än Samsonite Disney Ultimate 2.0, kan den praktiska Samsonite Disney Frost vara ett bättre val. Denna barnresväska rymmer 1.8 L och är snäppet mindre än den tidigare nämnda väskan på plats nummer 2. Väskan är lättskött, ergonomisk och rymmer barnens käraste ägodelar. Med två hjul, ett greppvänligt draghandtag och andra smarta funktioner är denna resväska ett bra val för de minsta barnen som gärna packar sina egna saker. Det fina Frostmotivet är självklart ett plus i kanten för alla barn som gillar Elsa och Anna!

Föregående

4 viktiga saker att tänka på när du ska välja ett online casino

De olika kalkylatorerna genom tiderna

Nästa

Lämna en kommentar