Billigaste kabinväskan just nu

| |

Billigaste kabinväskan just nu – En kabinväska är lämplig att ta med på kortare resor där du inte behöver ha med dig allt för mycket packning, alternativt som ett komplement till en större väska. Med en praktisk och nätt kabinväska kan du enkelt få med det absolut nödvändigaste och slipper dessutom checka in ditt bagage. Ta med din kabinväska som handbagage för en smidigare och enklare resa. Om du är på jakt efter en kabinväska är det självklart viktigt att hitta en prisvärd deal. Nedan följer en lista på de billigaste kabinväskorna juni 2022.

6. American Tourister Road Quest

American Tourister Road Quest är en prisvärd duffelväska med hjul. Väskan väger 2,7 kg, har en volym på 40 liter och är 55 cm hög, 40 cm bred och 20 cm djup. Väskan har en förstärkt undersida så den håller sig stadig och upprätt när du drar den. En praktisk ficka finns framtill på väskan vilket kan användas för de allra viktigaste, så som pass och betalkort.

5. Cavalet Malibu 54 cm

Cavalet Malibu är en prisvärd, stilren och modern kabinväska som finns i mängder av olika färger. Väskan väger 2,85 kg och rymmer 35 Liter, vilket gör den perfekt för mindre äventyr med begränsad packning. Måtten på väskan är 54 cm hög, 38 cm bred och 20 cm djup. Handtagen är gummerade och justerbara vilket gör väskan enkel att bära och hantera.

4. Printisso Urbane

Printisse Urbane är en slitsrakt och hållbar kabinväska med stilren design. Kabinväskan är tillverkad i lätt, slitstarkt och hårt material som garanterar lång hållbarhet. Väskan passar perfekt storleksmässigt om du ska iväg på en weekendresa på några dagar då den rymmer 39 Liter och har måtten 55x40x20cm. Printisse Urbane Kabinväska har ett bekvämt bärhandtag för enkel hantering samt ett inbyggt lås som möjliggör för många säkra resor. Väskan har dyra, tysta dubbelhjul som gör det enkelt att ta med sig packningen överallt, oavsett underlag. Hjulen kan snurra 360 grader vilket möjliggör för enkel och smidig manövrering.

3. Epic POP 6.0

Epic POP 6.0 är en kabinväska av mycket hög kvalité med mycket lång hållbarhet. Väskan är utrustad med dubbelhjul och smarta invändiga fack för optimal packning och transport. Väskan rymmer 39L och är 55 cm hög, 40 cm bred och 20 cm djup, vilket gör den perfekt storlek för handbagage för kortare resor. Epic POP 6.0 är tillverkad i ABD vilket för den slitsrakt, lätt och elastisk. Med justerbart handtag, ett praktiskt bärhandtag och ett säkert kodlås kan du ta med dig kabinväskan för alla typer av resor och känna att din packning är i säkert förvar. Inuti Epic Pop 6.0 finns det ett förslutningsbart fack med extrafack på ena sidan och smarta packningsband som kan justeras på andra sidan.

2. Epic Dynamic

Epic Dynamic är en praktisk, smidig hjulbag som passar perfekt för dig som åker iväg på många mindre äventyr. Denna kabinväska passar perfekt för dig som vill resa smidigt och vill kunna lita på att din väska håller måttet och blir en smidig kompanjon på dina äventyr. Väskan har smarta funktioner, lättrullade hjul och justerbara handtag för enkel hantering.

1. American Tourister Heat Wave 55cm

American Tourister Heat Wave rymmer 45 L och är en väska som låter dig bära mycket packning utan att det sliter på kroppen. Väskan har både en framficka och sidoficka vilket passar perfekt för dina viktigaste ägodelar som du måste hålla nära till hands. Väskan har en behändig storlek på 55cm x 36xm x 26 cm och väger 2.1 kg när den är tom. En prisvärd, stilren och smidig kabinväska för alla dina packningsbehov.

Listan sammanställdes 2022-05-29
Och har inte uppdaterats sedan dss

Föregående

Världens största björn

Investering: Populära tillgångar att välja mellan

Nästa

Lämna en kommentar