Flest följare på Instagram

| |

Flest följare på Instagram – Instagram är idag en av världens mest kända, och populäraste, sociala medieplattformar med över en miljard användare. Människor tävlar varje dag om att öka sin synlighet och räckvidd på Instagram. På grund av det stora antalet användningar är det inte alltid lätt för personer att få följare, gillningar, kommentarer och liknande. Det är främst kändisar som lyckas med detta. Vissa kontot har verkligen fångat världens uppmärksamhet. Men vem har egentligen flest antal följare? Här har vi listat nio av dessa kontot. Det är dock viktigt att komma ihåg att antalet följare förändras ständigt.

9. Beyoncé – @beyonce

På nionde plats kommer drottningen Beyoncé. Hon är en av världens mest kända artister och har idag över 234 miljoner följare på Instagram. Förutom sångare är hon även känd som skådespelerska och entreprenör. På sitt konto publicerar hon mest smygtittar på sitt yrkesliv och framträdanden.

8. Kim Kardashian – @kimkardashian

På åttonde plats med över 281 miljoner följare kommer Kim Kardashian. Hon är ett väldigt känt ansikte runt om i världen. På sitt konto håller hon sina följare engagerade med berättelser om sitt dagliga liv, familjebilder, modelleringsprojekt, varumärkeskampanjer och mycket mer. Trots att hon har ansetts vara en av de mest kända inom Kardashian-Jenner-familjen har lillasyster Kylie Jenner gått om henne i antal följare.

7. Selena Gomez – @selenagomez

På sjunde plats kommer sångerskan Selena Gomez runt 291 miljoner följare. Selenas flöde är en blandning av allt möjligt som hon känner starkt för. Det kan finnas inlägg av musikvideor, åsikter hon har om politik, rättighetsaktivister och mycket mer.

6. Ariana Grande – @arianagrande

På sjätte plats kommer en av världen mest älskade sångare, Ariana Grande. Hon håller sina följare uppdaterade om höjdpunkter och stora ögonblicker i sitt liv, det kan vara allt från interaktioner med sina vänner, kändisar och bilder från föreställningar. Idag har hon över 291 miljoner följare. Men antalet ändras ständigt, precis som för de flesta största konton som finns på Instagram.

5. Dwayne Johnson – @therock

Dwayne ”The Rock” Johnson har det femte mest följda kontot på Instagram. Han anses även vara bland de allra mest betalda skådespelarna i världen. På profilen finns det blandade inlägg som visar familjebilder, gymsessioner och om hans varumärke Teremana, vilket är tequila. Han har idag över 291 miljoner följare.

4. Kylie Jenner – @kyliejenner

Modell, entreprenör, yngsta syskonet i Kardashian-Jenner-familjen. Kylie Jenner har det fjärde mest följda kontot på Instagram med över 304 miljoner följare. På Kylies konto får du följa alla hennes na lanseringar i företaget Kylie Cosmetics, se vilka äventyr hennes barn sysslar med, samt en inblick i hennes livsstil. Kylie Jenner var dessutom den personen med flest antal gillande för en bild på Instagram. Det var då bilden på när hon håller handen på sin dotter som var nyfödd. Trots att hon kanske inte är den med flest antal gillande på en bild, är hon fortfarande bland de bästa.

3. Lionel Messi – @leomessi

På tredje plats med runt 302 miljoner följare kommer fotbollsspelaren Lionel Messi. Han delar främst bilder från familjelivet och på sig själv när han spelar fotboll. Han är dessutom den näst populäraste fotbollsspelaren på plattformen, efter Cristiano Ronaldo.

2. Cristiano Ronaldo – @cristiano

På andra plats kommer den välkända fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo. Han är en av de allra mest följda personerna på Instagram med runt 393 miljoner följare. Förutom att han vunnit en hel del inom fotboll är han dessutom den allra första personen på Instagram som fått 200 miljoner följare. I sitt flöde visar Ronaldo lite om sitt privatliv, som familj och när han spelar fotboll.

1. Instagram – @instagram

På första plats med flest antal följare kommer Instagram själv. De har en följarbas med över 461 miljoner personer. Kontot gör allt för att hålla alla följare uppdaterade med Instagrams trender, de utbildar och underhåller oss alla.

Föregående

Världens största insekt

Min fem-i-topp lista på distansutbildningar

Nästa

Lämna en kommentar