Bäst betting 2022

| |

Under 2022 finns det mycket att upptäcka vad gäller betting. Stora evenemang som fotbolls-VM och OS ska avgöras samtidigt som världens bästa ligor i de största sporterna ska avgöras. Hos braspelbolag.com finns all information som behövs om betting på olika sporter och vart du hittar de bästa oddsen och de största oddsbonusarna.

För i en värld där det finns oerhört mycket att upptäcka gäller det att hitta rätt. Men vad är egentligen bäst betting 2022? Vilka trender är hetast hos de olika spelbolagen?

Betting utan konto fortsätter dominera 2022

Det har varit populärt i några år nu och det finns en anledning till att betting utan konto fortsätter under 2022 att dominera. Att bli medlem genom att göra en insättning med Swish och Trustly är betydligt bättre än att fylla i massa uppgifter för att bli medlem.

Men den största skillnaden inträffar vid uttagen. Om du vinner på dina odds kommer du att få pengar utbetalda på direkten om du önskar detta. Använd Swish och Trustly och bekräfta uttaget med BankID. Därefter kommer pengarna in på direkten på ditt bankkonto.

Nya spelbolag är ofta en bra idé

Det lanseras nya spelbolag på löpande band. Det kan finnas fördelar med att spela hos dessa. De vill etablera sig snabbt och har därför ofta extra bra förmåner. Vidare brukar de nylanserade bettingsajterna ha riktigt bra mobila förutsättningar och den senaste tekniken på deras hemsida vilket gör den lättnavigerad som regel.

Dessutom brukar oddsen vara minst sagt konkurrenskraftiga samtidigt som du kan känna dig trygg och säker. En ny oddssajt har precis gått igenom hela processen för licens via Spelinspektionen vilket innebär att det är ett tryggt och säkert alternativ för dig som spelare.

Bästa evenemangen för betting 2022

Det är ett intensivt sportår som väntar och det är avslutningen som blir mest spektakulär. År 2022 kommer fotbolls-VM att avgöras i Qatar och spelas i november och december. Här finns det många odds för dig att upptäcka samt kampanjer och erbjudanden.

OS i Peking blir också en höjdpunkt. Sverige har goda chanser på många medaljer inom framförallt längdskidor och skidskytte. Utöver OS och VM blir det säkert extra spännande med Champions League-slutspel, slutspel i Europa League och alla fotbollsligor som ska avgöras inklusive Premier League.

Ta emot en oddsbonus

För att få ut ännu mer av din betting kan det det vara smart att ta emot en betting bonus som ny spelare. Hos svenska spelbolag är det maximalt tillåtet med en bonus per spelare och licens. Det betyder att du som tar emot ett oddserbjudande inte får ta emot fler bonusar från ett och samma spelbolag. Samtidigt finns det oerhört många spelbolag och licenstagare som du kan ta emot bonusar från.

Det finns olika typer av bonusar. För nya spelare är det vanligast med en insättningsbonus där spelsidan matchar din första insättning. Men det finns också riskfria spel, boostade odds och många andra bonuserbjudanden för dig att upptäcka. Oavsett vad du föredrar hittar du riktigt bra möjligheter vad gäller bonusar.

Föregående

Sveriges bästa mobilcasinon

Världens största diamanter

Nästa

Lämna en kommentar