Välbyggda och designade barnsängar från Solhem inredning

| |

Solhem är en återförsäljare av skandinaviska designmöbler i högsta klass och kvalitet. Företaget har ett brett utbud av inredning med allt ifrån hyllor, soffor, skrivbord och deras breda utbud av inredningsdetaljer till barnrum. De håller till i gamla trivsamma lokaler i Solhem. Mysig förort till Stockholm.

För dig som letar efter en ny säng till ditt barn är det lätt att bli överväldigad med det enorma utbud som finns. Som tur är så har Solhem inredning samlat alla de bästa och mest prisvärda barnsängarna från olika nordiska designers.  Här kan du sedan scrolla dig igenom deras rikliga utbud för att hitta någonting som passar för dig, ditt barn och ditt hem.

Varför ska man köpa en designad barnsäng?  

Vid första anblick så kan det kännas onödigt att lägga en massa pengar på en designad barnsäng. Men faktum är att det kommer med en lång rad fördelar och kan faktiskt vara ekonomiskt gynnbart i framtiden.  

Designade barnsängar är alltid väldigt välbyggda och slitstarka, någonting som är ett krav då möbler i barnrum ofta kan vara en del av ett barns lek. Barnsängar från välkända designers håller också sitt värde på ett fenomenalt sätt. På grund av dess stryktålighet och långa hållbarhetstid så kan dessa sängar oftast säljas för ungefär vad man betalade för den från början.

Vad är viktigt att tänka på när man köper en barnsäng?

Barnsängar – när ditt barn inte längre är en baby så ställs det en lång rad olika krav på dess säng. Sängen måste vara trygg och säker men ska samtidigt ge barnet mer självständighet. Det är därför viktigt att du väljer en säng som barnet själv kan ta sig in och ut från med enkelhet, samt att barnet kan sova tryggt utan risk för skada om han eller hon skulle råka ramla ut.

Detta vet möbeldesigners och det finns därför en lång rad olika sängar att välja bland. Solhems breda utbud garanterar dessutom att du kommer hitta någonting som passar perfekt in i ditt hem, oavsett nuvarande inredning eller stil.

Ett stort utbud att välja bland

Om det är dags för en ny säng till ditt barn, men inte riktigt dags att slopa spjälsängen än så finns det en fantastisk lösning. Dessa sängar kallas för juniorsängar och kommer med spjälor som går att plocka av när barnet är redo för det. Dessa kan även på mindre än en minut omvandlas till en soffa vid kalas eller liknande. Barnet kan alltså växa med sin säng och använda den under många år framöver.

För dig som letar efter en säng som tar upp lite mindre plats så finns det även här ett rikligt utbud. Loftsängar är ett populärt alternativ som ger barnet mycket mer golvyta att röra sig på. Dessa loftsängar är alltid designade för att vara så säkra som möjligt för att undvika fall från höga höjder.

Det finns även ett gott utbud av olika våningssängar för dig som har två barn som delar på samma rum. Solhem erbjuder någonting för alla och det är bara att leta dig igenom deras välsorterade webbutik efter någonting som faller dig i smaken.

Topplistigt listar Bästa Barnsäng ur ekonomiskt perspektiv

Om du har tänkt på vilken barnsäng som är bäst för ditt barn, så hittar du här under fem förslag till det: 

1. Wood Mini+ Basic Oliver Furniture

En barnsäng som från början är en designad spjälsäng. Alla delar medföljer för att enkelt göra om sängen till en juniorsäng. Barnsängen kan sedan byggas om till våningssäng eller loftsäng. Bästa investeringen då sängen räcker från 0 år till 12 år. Möbler från Oliver Furniture bibehåller sitt värde.

2. Sebra Spjälsäng

Alla älskar Sebra sängen och denna barnsäng går ständigt upp i pris. Köper du en Sebra barnsäng idag kan du sälja den för mer än vad du köpte den för på begagnade marknaden. Sebra sängen går från spjälsäng till juniorsäng. 0-6 år.

3. Spjälsäng Harlequin Cam Cam Copenhagen

Ett varumärke som tagit Sverige med storm. Harlequin är omåttligt populär och kan absolut säljas på andrahandsmarknaden. Spjälsängen kan inte byggas om till barnsäng utan är bara för baby åren.

4.  Flexa Popsicle Barnsäng

Hög kvalitet och möjlighet att bygga om efter behov. Mycket förvaringslösningar och valmöjligheter. Barnsängen är ett bra val för den som vill ha en säng som håller upp i vuxen ålder. Flexa är dock inte ett lika välkänt varumärke i Sverige och det är därför inte säkert att du kan få samma pengar tillbaks när du säljer barnsängen som begagnad.

5. Flexa DOTS barnsäng

En designad barnsäng under 3000 kr. Hög kvalitet och trendiga färger. Kan dock inte byggas om annat än från 190 cm till 200 cm. Köper du denna barnsäng kan barnet ha den från 2 år upp till vuxen. Sängen har dock inte lika högt andrahandsvärde som Topp 1 och 2 Barnsängarna.

Lycka till med ditt val av Barnsäng. Vi på Topplistigt hoppas att du ska ha nytta av våra råd.

Föregående

Sveriges längsta broar

5 sätt att förlänga festligheterna i januari

Nästa

Lämna en kommentar