Årets mest populära julklappar 2022

| |

Julen står åter för dörren och med detta kommer dilemmat att finna lämpliga julklappar. Är du fortfarande i tvivel vilka julklappar som du skall lägga under granen 2022? Häng med på en inspirationsresa som presenterar de mest populära julklapparna 2022.

Vad blir årets julklapp?

Varje år debatteras det flitigt rörande den bästa julklappen. 2022 är naturligtvis inget undantag och i skrivande stund spekuleras det vilt rörande de mest uppskattade klapparna. Som så ofta så går meningarna isär och buden skiftar från person till person. Vadslagning har länge varit ett kärt folknöje. Därför är det inte överraskande att en del individer vill vara med och betta på årets julklapp 2022. De bästa julklapparna ser naturligtvis olika ut om de är för barn, vuxna, föräldrarna eller sin pojk- respektive flickvän. Nedan presenterar vi vår lista med de mest populära klapparna 2022 som kan förgylla ditt och dina familjemedlemmars liv.

Upplevelser

Det bästa i livet är ofta inte fysiska ting men upplevelser som man kan dela med sina nära och kära. Den stora fördelen med upplevelser är att dessa kan bli värdefulla minnen för livet. Möjligheterna är många och det är i princip endast fantasin och ekonomin som sätter begränsningarna för upplevelser som julklappar. En möjlighet är att skämma bort sin pojkvän eller flickvän på en weekendresa till ett lyxigt spahotell. Presentkort till biografen eller bokhandeln kan vara underhållande alternativ för dig som har en mer ansträngd ekonomi.

Lego för både barn och vuxna

En lista med de mest älskade leksakerna genom tiderna skulle troligtvis ranka Lego nära toppen. Lego stimulerar fantasin och är en perfekt julklapp för barnen. Samtidigt finns det otaliga vuxna Lego fans som samlar på alltmer avancerade Lego modeller som efterliknar allt från rymdskepp, James Bond bilar till realistiska och detaljerade byggnadsverk.

Medlemskap till gym

Människor tenderar att äta en hel del läckerheter under julhelgen. Du kan lätta din partners dåliga samvete om hög kalorikonsumtion genom att ge bort ett gymmedlemskap i julklapp. Detta är en av de mest hälsosamma presenterna som man kan ge någon och den räcker hela året.

En kaffemaskin

Svenska folket tillhör världens mest flitiga kaffekonsumenter. Älskar din mamma eller flickvän kaffe? I så fall kan du göra dem glada genom att köpa en kaffemaskin. Detta blir en uppskattad gåva som kan förgylla vardagen året runt både med familj samt vänner. Det finns numera kaffemaskiner i alla möjliga prisklasser. Kaffesmaken är ofta lika bra som den cappucino som man beställer ute på kaféet i stan.

Ett pingisbord

Om ni har plats där hemma kan ett pingisbord bli en hett eftertraktad julklapp 2022. Pingis är en både rolig och spännande aktivitet för både barn och vuxna. Därtill får man lite motion genom att röra sig istället för att slöa i tv-soffan.

Oändliga läsupplevelser med Mofibo

Älskar din partner böcker samtidigt som ni har begränsat med plats där hemma? Misströsta inte. Den populära e-boksstreamingtjänsten Mofibo är en perfekt julpresent för personer som älskar böcker men har begränsat med plats och pengar. För en moderat månadsavgift får man obegränsad tillgång till ett stort urval elektroniska böcker. Vidare omfattar tjänsten också ljudböcker som har blivit alltmer populära under senare år. Ljudböcker kan erbjuda massor av bokunderhållning under pendlingar till och från jobbet när man behöver fästa blicken på trafiken.

Second hand presenter

Den kommersiella handeln domineras alltmer av stora affärskedjor med likartade produkter. Resultatet är att det har blivit svårare att köpa unika produkter. Samtidigt har miljömässig hållbarhet blivit en allt viktigare faktor för många svenskar. Varför inte slå två flugor i en smäll genom att ge bort en second hand gåva som julklapp? Second hand presenter gör det möjligt att handla unika varor som inte längre finns ute i den konventionella handeln. Det kan vara allt från en charmig gammal bok till en klassisk LP-skiva. Samtidigt gör du en insats för miljön genom att återanvända existerande varor.

Tidningsprenumeration

Flera av de bästa julklapparna är saker som man kan glädja sig åt året runt. Varför inte uppvakta en familjemedlem eller vän med en tidningsprenumeration? Det kan röra sig om Kalle Anka för barnen eller en damtidning för flickvännen. Oavsett preferenserna är det en julklapp som kan avnjutas under årets samtliga 365 dagar.

Slutsats

Många människor tycker om att betta rörande vad som blir årets julklapp. Bland de mest populära julklapparna utmärks bland annat upplevelser, ett gymmedlemskap, en kaffemaskin och ett pingisbord. Andra uppskattade julklappar är Lego, second hand presenter och läsupplevelser via Mofibo.

Föregående

De största dinosaurierna

Största musklerna i kroppen

Nästa

Lämna en kommentar