Världens kändaste manliga komiker

| |

Komedi är en unik och intressant bransch som bjuder på talanger i en mängd olika former. Vad som anses vara roligt är dock väldigt enskilt. Vissa personer föredrar humor som går ut på dåliga skämt, medan andra gillar komiker som berättar personliga historier på ett roligt vis. Vilka de bästa komikerna är, är därför väldigt svårt att utse med tanke på att personer har olika smak. Vi har dock tagit en titt på vilka komiker som har störst intäkter och skapat en lista över fem av de bästa komikerna i världen. De allra största komikerna sysslar med mer än endast stå upp-komedi, vanligtvis skådespeleri och/eller programledare samt författare, det är vad som gjort dem så framgångsrika.

Världens kändaste manliga komiker - Gabriel Iglesias

6. Gabriel Iglesias

Gabriel Iglesias är en välkänd mexikansk-amerikansk stå upp-komiker och skådespelare. Han är känd för sina Comedy Specials där han berättar roliga historier om personliga situationer, från resor till relationer. Han driver gärna med både sig själv och sina vänner. Iglesias är även en av komikerna som är väldigt duktig på att imitera olika ljud med endast sin mun.

Världens kändaste manliga komiker - Sebastian Maniscalco

5. Sebastian Maniscalco

Maniscalco är en amerikansk stå upp-komiker som började sin karriär 1998. Han arbetade som servitör samtidigt som han uppträdde i barer och bowlinghallar. År 2005 började han regelbundet utföra sin show på The Comedy Show i Kalifornien. Karriären tog fart och sedan dess har Maniscalco släppt hela fem Comedy Specials samt varit med i en rad med filmer.

Världens kändaste manliga komiker - Trevor Noah

4. Trevor Noah

Trevor Noah är en komiker från Sydafrika som är känd för att bland annat prata om olika rasrelationer och skillnaden mellan Sydafrika och USA. Han flyttade till USA där han idag jobbar som stå upp-komiker, skådespelare samt radio- och TV-programledare. Han tog över som programledare , efter Jon Stewart, år 2015 för The Daily Show.

Världens kändaste manliga komiker - Jim Gaffigan

3. Jim Gaffigan

Jim Gaffigan är en amerikansk stå upp-komiker, skådespelare och producent. Han är en komiker som är känd för att inte använda sig av särskilt mycket fult språk i sina föreställningar. Det har gjort honom till en favorit för många som föredrar ”renare” humor. Flera av Gaffigans Comedy Specials har dessutom blivit utsedda till Grammy-nomineringar.

Världens kändaste manliga komiker - Jerry Seinfield

2. Jerry Seinfield

Vem har inte hört talas om Jerry Seinfield? Möjligtvis den yngre generationen. Dock är Seinfield en av de mest välkända komikerna. Alla som inte sett hans stå upp-föreställningar har antagligen sett honom i serien Seinfield, där han spelar en halvt påhittad version av sig själv. Seinfield har varit aktiv som komiker sedan 1976 och blivit utsedd till en av de högst betalda komikerna ett antal gånger.

Världens kändaste manliga komiker - Kevin Hart

1. Kevin Hart

En av de största komikerna idag är Kevin Hart. Han började sin karriär genom tävlingar som skedde på komediklubbar. Han slog dock igenom på riktigt när han landade en roll i TV-serien Undeclare år 2000. Hart är kanske som mest känd för sitt skådespeleri men han sysslar även mycket med stå upp-komedi. Under sin karriär har han spelat in ett antal Comedy Specials och han är verkligen inte rädd för att driva med sig själv.

Föregående

Världens största fartyg

Världens största hårdrocksband

Nästa

Lämna en kommentar