5 anledningar att välja Ivacy VPN

| |

Att ladda ner och använda en VPN på din enhet ger dig mängder av fördelar. Bland annat begränsas du inte längre till ditt lands filmserier och kanaler. En skräddarsydd och laglig VPN gör att du kan titta på din favoritserie, vart du än befinner dig. Men det finns idag flera olika val att göra och det kan därför vara svårt för dig som konsument att göra ett bra val. Vi ger dig 5 anledningar till varför du bör välja Ivacy VPN.

5. Skydda upp till 10 enheter

Det är idag väldigt vanligt att många har fler än en enhet och användandet av internet varieras ofta mellan mobilen, datorn och surfplattan. Med en utvecklad VPN som denna, kan du skydda upp till 10 enheter åt gången genom ett enda konto. Detta gör att du kan minska risken för att någon hackar sig in på ditt konto och du behöver heller inte komma ihåg olika lösenord och betala för flera konton samtidigt.

4. Passar samtligas budget

En stor fördel med Ivacy VPN är att tjänsten tar samtliga kunder i åtanke. Med sitt generösa pris inriktar de sig till både privatpersoner och företag. Beroende på vilket typ av avtal du väljer, kan priset landa på under 50 kronor i månaden. Bättre än så kan det knappast bli och om du använder ditt konto på flera olika enheter sparar du såklart ännu mer pengar.

3. Säker och trygg tjänst

Oavsett om du använder din mobil, dator eller surfplatta är Ivacy VPN en mycket säker och trygg tjänst att använda, vart du än befinner dig.

Vi spenderar allt mer tid online vilket många, inte lika godhjärtade personer drar nytta av. Det är därför viktigt att skydda din enhet från intrång, för att du ska kunna använda internetet på ett tryggt och säkert sätt. En VPN kommer att skydda dina filer och minskar risken för att du råkar ut för virus, när du surfar eller klickar dig fram online.

2. Skyddar dig när du inte använder en privat uppkoppling

En annan stor fördel med att använda en VPN är att din enhet skyddas från intrång när du använder WiFi på ett konditori, restaurang, bussen eller flygplatsen. Detta är annars vanligt förekommande ställen för internettroll att hålla till.

Så om du gillar att arbeta eller studera utanför hemmet och ofta använder din dator eller mobil till detta, rekommenderar vi att du kikar på en VPN som passar dig. Framförallt rekommenderar vi prisvänliga Ivacy VPN.

1. Obegränsad tillgång till internationella serier

Ibland kan man känna sig lite begränsad vid val av filmer och serier, då framförallt om man gärna vill en se en populär internationell serie som du av upphovsrättsliga skäl inte går att kolla på från det land du är bosatt i.

Men med Ivacy VPN kan du låsa upp innehåll från de sju största regionerna, så som till exempel USA, Kanada, Australien och Frankrike. Tjänsten är kompatibel med både BBC iPlayer, Netflix och Disney+ för att nämna några. Genom att skapa ett konto, kommer du att få ett obegränsat utbud av filmer och serier att kolla på. Fördelen är också att du inte missar några av dina favoritavsnitt, när du befinner dig utrikes eller är på semester.

Föregående

De bästa anledningarna till att välja ett nytt casino

Världens högsta byggnader – se upp för svindel!

Nästa

Lämna en kommentar